Vakwerk tot in de kleinste details

Een scherp oog hebben voor de kleinste details en de hoogst mogelijke kwaliteit, dat vinden wij heel gewoon. Deze kritische werkwijze zit in onze genen en is terug te zien in al onze projecten. Grote én kleine. We denken niet alleen na over het uiterlijk van het gerealiseerde interieur, maar wel degelijk ook over de praktische inrichting.

Sallandse mentaliteit

Onze Sallandse mentaliteit maakt dat wij ons nooit te groot voelen en dus kan iedere opdrachtgever – groot én klein – vertrouwen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers staan vol trots en passie achter Adende Groep. Samen voor het beste resultaat.

Projecten

Over ons

Met ruim 26 jaar ervaring in de interieurbouwwereld staan wij garant voor verrassende oplossingen. Het meedenken met de klant is het meest essentiële deel voor een perfect meubel. Samen werken de ontwerpers, tekenaars, meubelmakers en timmerlieden met hart en ziel aan het eindresultaat. Met hun oog voor detail creëren ze een interieur waar de klant oprecht blij mee is en nog jaren graag naar kijkt.

Ons team staat te trappelen om uw interieurwens te realiseren!

Wij werken voor

Scroll naar top