Hoe vind ik de weg omhoog?

  • Benut u al uw kansen optimaal?
  • Wilt u de prestaties van uw bedrijf verbeteren, maar weet u niet hoe?
  • Zoekt u de juiste adviseurs met ruime ervaring in de retail en detailhandel?

Adende, praktisch bedrijfsadvies werkt

Wilt u van uw onderneming een succesvol bedrijf maken? Dankzij onze jarenlange ervaring en aantoonbare successen in o.a. de retail, bouw en dienstverlenende sectoren weten wij na een bedrijfsanalyse snel waar uw verbeterpunten liggen. Met een bedrijfsadvies en trainingen op maat haalt u het optimale uit uw bedrijf en uw medewerkers.

‘Perspectief betekent toekomst! Maak uw onderneming commercieel sterk en onderscheidend, door samen met mij het maximale uit uw onderneming te halen.’

Wilfried Akkersdijk, eigenaar Adende

Retail Advies Platform

Klik snel op de button en vindt voor al uw vragen over uw retailonderneming of formule de juiste ervaren persoon. Van een financieel adviseur, mediator, RA accountant, personal trainers… allemaal zelfstandig professionals gescreend door Adende.

Bedrijfsadvies

Hoe kunt u uw bedrijf succesvoller maken? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vervolgens met uw goedkeuring nemen we uw organisatie zowel commercieel en financieel onder de loop. Vervolgens lichten we middels een offertegesprek het plan van aanpak en de werkwijze toe. We stellen duidelijke doelen en maken en geven advies op maat. De kracht zit in de praktische benadering en aanpak. Bedrijfsadvies van Adende is praktisch en betaalbaar.

‘Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus..’

Meer weten over bedrijfsadvies van Adende?

'If you ask money, you get advice. If you ask for advice you get money.'

Naast bedrijfsadvies verzorgen wij ook flexibele personeelsoplossingen en interieur en montage.

Flexibele personeelsoplossingen

Adende Flexibele arbeid heeft ruime ervaring in het uitzenden binnen iedere branche. Altijd gaan wij voor de juiste persoon op de juiste plek, met als doel zekerheid voor de lange termijn.

Meer informatie

Interieur en montage

Klanten komen en kopen graag in een winkel waar alles klopt. Al vele jaren levert Adende Interieur & Montage (inter)nationale winkelketens en winkeliers de meest praktische winkelinrichting en sfeervolle interieurbouw met veel passie en precisie.

Meer informatie