Adende, een betrokken winkelinrichter en interieurbouwer

Adende Interieur & Montage werkt met een vast team van een kleine zestig, zeer betrokken medewerkers. Zij verzorgen voor u de meest praktische winkelinrichting en sfeervolle interieurbouw voor zowel de (inter)nationale winkelketens als de plaatselijke ondernemers. Waar nodig vullen wij dit team aan met gekwalificeerde krachten, te leveren vanuit onze eigen tak flexibele arbeid.

Betrokken medewerkers

De betrokkenheid van onze medewerkers vertaalt zich in het optimaal meedenken bij de realisatie van het maatwerk, waarmee uw zaak zich in optimale beleving van anderen onderscheidt. Als betrouwbare winkelinrichter en interieurbouwer tornen wij niet aan uw deadline. Wij zijn pas klaar als uw opdracht tot uw volle tevredenheid is opgeleverd.

Waardevolle mentaliteit

Onze Sallandse mentaliteit maakt dat wij ons nooit te groot voelen en dus kan iedere opdrachtgever – groot én klein – vertrouwen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers staan vol trots en passie achter Adende Interieur & Montage. Samen weten zij er iedere dag echt iets van te maken.

Krachtige combinatie

Adende Interieur & Montage, over de hele wereld sterk in winkelinrichting en interieurbouw, is onderdeel van Adende Groep, tevens actief in bedrijfsadvies en flexibele arbeid. Samen vormen wij een krachtige combinatie waar organisaties, werkgevers en werknemers al vele jaren op vertrouwen. Wat mogen wij voor u betekenen?