Over ons

Adende Bouwgroep
Een betrokken winkelinrichter en interieurbouwer

Adende Bouwgroep is een modern bedrijf met al vele jaren ervaring.

Wij werken met een vast team van een kleine zestig, zeer betrokken medewerkers. Zij verzorgen voor u de meest praktische winkelinrichting en sfeervolle interieurbouw voor zowel de (inter)nationale winkelketens als de plaatselijke ondernemers.

Betrokken medewerkers

De betrokkenheid van onze medewerkers vertaalt zich in het optimaal meedenken bij de realisatie van het maatwerk, waarmee uw zaak zich in optimale beleving van anderen onderscheidt. Als betrouwbare winkelinrichter en interieurbouwer tornen wij niet aan uw deadline. Wij zijn pas klaar als uw opdracht tot uw volle tevredenheid is opgeleverd.

Waardevolle mentaliteit

Onze Sallandse mentaliteit maakt dat wij ons nooit te groot voelen en dus kan iedere opdrachtgever – groot én klein – vertrouwen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers staan vol trots en passie achter Adende. Samen weten zij er iedere dag echt iets van te maken.

Krachtige combinatie

Onze drie verschillende disciplines weerspiegelen onze integrale projectaanpak. Als betrokken winkelinrichter en interieurbouwer verzorgt Adende namelijk het totale traject: wij ontwerpen, produceren en monteren. Dit doen we voor zowel (inter)nationale winkelketens als plaatselijke ondernemers. Wat mogen wij voor u betekenen?

Ons team op kantoor

Wilfried Akkersdijk

Wilfried Akkersdijk

Eigenaar
Luuk Koenjer

Luuk Koenjer

Financieel Manager
Tony Nagtegaal

Tony Nagtegaal

Algemeen manager
Fabian

Fabian Pronk

Werkvoorbereider
Jane Tuinstra

Jane Tuinstra

Werkvoorbereider
Robbin Oosterlaar

Robbin Oosterlaar

Operationeel manager retailbouw
Jan Engbers

Jan Engbers

Commercieel manager
Esly Maatman

Esly Maatman

Administratief medewerkster
Dimitry Bos

Dimitry Bos

Werkplaats chef

Wil jij werken bij Adende?

Scroll naar boven