Adende Interieurbouw
Zet In Op Duurzaamheid met HOMAG's opdeelzaag

Door te investeren in duurzame technologieën zoals een opdeelzaag van HOMAG, verlegt Adende Interieurbouw niet alleen de grenzen van vakmanschap, maar verkleint het ook zijn ecologische voetafdruk. De energiebesparingsstand van de opdeelzaag optimaliseert het energieverbruik zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk, waardoor Adende Interieurbouw efficiënter en milieuvriendelijker kan produceren.

Adende_werkplaats

Mogen wij ook voor jou vakwerk leveren?

Efficiëntie en productiviteit

Onze HOMAG CNC machine stelt ons in staat om complexe ontwerpen met ongekende precisie te realiseren. Door met meerdere velden te werken kunnen wij gelijktijdig verschillende taken uitvoeren, waardoor de efficiëntie en productiviteit toenemen.

Deze investering in innovatie onderstreept de toewijding van Adende Interieurbouw aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten

Adende_header_werken-bij

Gerecyclede materialen

Adende heeft een geavanceerde kantenbandmachine die niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook de impact op het milieu vermindert. Wat deze machine zo bijzonder maakt, is het gebruik van gerecyclede materialen, zoals EPA (ethyleenpropyleen-dieen monomeer) en PU (polyurethaan) korrels, in het kantenbandproces.

Door deze gerecyclede materialen te gebruiken, draagt Adende bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval en het hergebruiken van waardevolle grondstoffen.

Scroll naar boven